dimarts, de juny 10, 2008

Lucas modifica les antigues Indiana JonesEn el cas de Star Wars podia trobarse remotament una certa justificació (que va portar afegits innecesaris i algunes poques adicions prou interessants); però m'ha entrat el pànic quan he llegit als foros de mundoRare que sembla que hi ha en camí unes versions retocades de la trilogia original d'Indiana Jones en alta definició.

En un principi així es com es va emetre Raiders of the lost ark al canal Sci-fi d'estats units com a estrena de la pel·lícula en HDTV, però sembla previsible que el tema no quedarà aquí i així es com figuraràn les pel·lícules en blu-ray i etcètres; increiblement innecessari, fins i tot llueix menys realista... que t'hem fet els fans Lucas? primer decepcionant amb Crystal Skull, i ara això...

Que Irina Spalko ens agafi confessats.

Video comparatiu de la escena abans/després


Video amb mes detall del canvi aplicat.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

At 6:25 p. m., Blogger Marcos FJ said...

Siento publicar un comment en un post de hace meses, pero esque se me ha venido un flash de cuando en un capítulo de South Park los chavales protestaban porque Spielberg y Lucas querían modificar completamente En Busca del Arca Perdida... y mira tú por donde.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home